Steun het project

Onderzoek kost behalve tijd en energie ook geld. In het kader van hun biodiversiteitproject 'Op zoek naar de geheime wereld van de geitenmelker' ontving Tracing Nature van de provincie Limburg een subsidie. Hiermee werden de eerste werkingsmiddelen aangekocht. Daarnaast biedt  het Agentschap voor Natuur en Bos ons materiële steun, zoals de zenders en de eerste geolocators.

Dankzij onze passie voor de Nachtzwaluw, werken wij vrijwillig aan dit project. Ook slagen wij er jaarlijks opnieuw in zelf ons steentje bij te dragen: brandstof voor de wagen, batterijen voor de camera's, maken van folders... Dit alles wordt met eigen middelen bekostigd. Hoezeer we ook zouden willen, deze middelen zullen niet voldoende zijn om alles over deze wonderbaarlijke soort te weten te komen. Zo hopen we in de nabije toekomst nog camera's, geolocators en nieuwe ontvangers aan te kopen.

Bent u ook gebeten om meer te weten? Wilt u de biodiversiteit ook een duwtje in de rug geven? Dan kan u ons helpen met een gift die meer dan welkom is! U kunt een bedrag naar eigen wens zelf overmaken op ons bankrekeningnummer BE33 9730 5977 2646. 

 

 

Naam en voornaam :* 
E-mail :* 
Opmerking : 
Anti-spam :*  

De velden aangegeven met een rode * zijn verplichte velden.